top of page

Lyre's non alcoholic spirits

Frihed til at drikke!

 

Lyre’s sortiment replikerer klassikernes smag, intensitet, aroma og udseende. Det gør det enkelt at skifte mellem en fuld styrke eller en alkoholfri drink.

 

Lyre‘s er ikke bare efterligninger, de har sit eget særpræg og er en serie af præmierede, ikke-alkoholiske drikke.

Anker 1

OUR PORTFOLIO

Lyres_Logo_Combined_Arc_Sub_Gold_Non_Alc
Lyres_Logo_Combined_Arc_Sub_Gold_Non_Alc

Lyre's Classico

Serveres afkølet i en fløjte eller coupette. Kan serveres som med Lyre's Italian Spritz, sodavand og appelsin til en perfekt alkoholfri Amalfi Spritz.

2

P31 Aperitivo Green

P31 Aperitivo Green- Grøn Spritz har 31 forskellige botanicals urter og frugter bl.a. mandarin, bittre og søde appelsiner, rabarber, koriander, tonkabønner, kamille, vanilje, kanel og absint bare for at nævne nogle.

 

I Norditalien er den orange aperitivo spritz den drink, der nok bliver drukket mest af som aperitivo inden man går ud og spiser. - Nu kan du også få den i grøn.

P31 er en fantastisk drink, let bitter og forfriskende.Server den som velkomst til gæsterne eller nyd den påterrassen mens grillen antændes.

Er du vild med vinene fra Cotes du Rhone? ja, så vil du elske denne franske Grenache Charles Pasteur. En frugtperle af en vin, som viser hvor flot Grenache druen kan udfolde sig.

Grenache er en af de mest plantede druesorter i verden, og det er ikke uden grund – smagsnuancerne fra druen er så intense, lækre og samtidig så flot balancerede.

3